Välkommen till hjälpen för BOOK-IT 10.0

Hjälpen är uppställd enligt samma ordning som BOOK-IT klientens menyer och undermenyer. Här finns dessutom Funktionsbeskrivningar över vissa funktioner som kräver inställningar på flera olika ställen eller är tilläggsmoduler.

Exempel: eHUB, Dynamiska topplistor, Onlinebetalning, Katalogimporter

Menyvalet Guide längst ner innehåller allmänna tips om hjälpens uppbyggnad, om kortkommandon, fönsternavigering och dylikt. Titta gärna in i guiden då det finns en del nyheter du inte bör missa!

Genomgående gäller att det i hjälptexten står Lägg till, Ändra eller Ta bort iställer för att visa dessa ikoner:   

Genomgående gäller också att:
ikonen  för hopp till aktuell låntagare Låntagare  har snabbkommando Alt+L,

och  ikonen hopp till aktuell katalogpost  Expertsök har snabbkommando Alt+E

Sök i hjälpen
Använd sökrutan uppe till höger för att söka på önskat begrepp, du kan trunkera med * (asterisk). Resultatet av sökningen visar löpande text med sökordet markerat; till vänster anges vilket fönster som gett träff. Skrolla till slutet av texten och klicka på länken till rätt sida. Om sidan är lång kan det löna sig att göra en vidaresökning på sidan med Ctrl + F.

Missa inte Axiells Youtube-kanal (öppnas i ny flik) där du finner korta instruktionsfilmer till vissa funktioner i BOOK-IT. 

NYHETER

Har du funderingar på hur BOOK-IT stödjer den nya dataskyddsförordningen? Vi har samlat alla GDPR-relaterade funktioner på en sida.

Ny modul: BOOK-IT Accept. Läs mer i funktionsbeskrivningen.

Axiell
Copyright © Axiell Sweden Group 2009-2015
Legal notices