Back

Error

The asset could not be found.

Tillbaka till Grunddata

Låntagare, attribut

Ta bort låntagar-attribut
Ändra inställningar

I detta grunddatafönster har du möjlighet att välja bort fält från låntagarposten. Detta görs per konto-organisation. Försäkra dig om att aktuella fält inte behövs innan du döljer visningen.
Ändringar i detta fönster påverkar fönstren Sök låntagare, Skapa låntagare, Låntagarinformation samt Mängd låntagare.
Under Grunddata | Statistik | Statistikprofiler visas attribut även om de dolts i låntagarinformationen.
Observera om du döljer fält som innehåller värden, så visas dessa igen om du återställer. Det skeer alltså ingen rensning.

Ta bort låntagar-attribut

Gör så här för att ta bort oönskade fält:

1. Välj Administration i huvudmenyn
2. Välj Grunddata | Cirkulation | Låntagare - attribut...
3. Välj kontoorganisation
4. Markera de attribut som inte ska visas i låntagarposten.
5. Klicka på Spara eller OK.

Ändra/återställ låntagar-attribut

Gör så här för att ändra eller återställa till grundinställning:

1. Välj Administration i huvudmenyn
2. Välj Grunddata | Cirkulation | Låntagare - attribut
3. Välj kontoorganisation
4. Markera/avmarkera kryssrutan för det attribut du vill ändra
Eller
4. Klicka på Återställ.
5. Klicka på  Spara eller OK